Известие

Collapse
No announcement yet.

Ел.инсталация за халогенчетата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ел.инсталация за халогенчетата

Моята 156-ца е без халогени.Мисля да сложа такива.Видях,че буксата на панела до ръчната / и кабелите в нея/ е същата като тази за панел с копче за халогени. Обаче никъде в двигателния отсек няма кабел с букса за халогените.И сега започват въпросите:
    -как най-лесно да ги вържа за ел.инсталацията-от панела до ръчната (вече имам такъв с два ключа)с мост от захранването на задния усилен габарит за мъгла или от друго място
    -халогените минават ли през някакво реле и ако ДА къде е то или какво реле да си купя.

Всички казват ,че било елементарна работа,но аз се притеснявам за колата си и затова искам инфо и вашите мнения и съвети.
    Last edited by krasy k; d.m.y г., 21:27.
    Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
    Avensis 2011 -2.0 D-4D

Определено и аз чакам отговор по темата,защото и аз искам да си сложа,ама никои на пише...

Comment

Ами как да ви начертаем тук? И двамата не сте електротехници. Свалете ел. схемата на 156 и дерзайте. Тук някъде я имаше

Comment

Има си куплунг за халогените отпред при левия рог, голям с два кабела от него ви тръгва инсталацията за двата халогена, която трябва да вземете от донора както и панела с копчетата Освен това в зависимост от колата ще трябва да и се постави бушона и релето на халогените което всеки може да види в книжката на колата къде се намира
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщение
          .....
          -халогените минават ли през някакво реле и ако ДА къде е то или какво реле да си купя.

Всички казват ,че било елементарна работа,но аз се притеснявам за колата си и затова искам инфо и вашите мнения и съвети.
          Ако искаш ми дай някакъв е-mail на лични и ще ти изпратя схемата на свързването на фаровете за мъгля.
          Alfa Romeo 156 1.8 T.SPARK

Comment

А ако обещаеш да ми дадеш 10 лева мога да потърся и въпросния куплунг, с двете букси за халогените......с две думи жиците за който хротува Бобо....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
              А ако обещаеш да ми дадеш 10 лева мога да потърся и въпросния куплунг, с двете букси за халогените......с две думи жиците за който хротува Бобо....
              Вършил си ми услуги няколко пъти и съм сигурен че ще ги изпратиш!
              Не ми е за парите, 10лв не са проблем за мен ,както и за теб,но
              утре сутрин очаквам халогените със жиците.
              Проблемът е че не я виждам,няма я тази букса ,където трябва да се закачи буксата на халогените и май отиваме на вариант пускане на друг кабел.Добре,но от къде...Това е въпросът.

Вече имам схема на ел.инсталацията за халогените!
              Благодаря на момчетата от Ловешката група !!!!!!!!!!!!!!
              Last edited by fiore; d.m.y г., 09:45.
              Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
              Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщение
                Вършил си ми услуги няколко пъти и съм сигурен че ще ги изпратиш!
                Не ми е за парите, 10лв не са проблем за мен ,както и за теб,но
                утре сутрин очаквам халогените със жиците.
                Проблемът е че не я виждам,няма я тази букса ,където трябва да се закачи буксата на халогените и май отиваме на вариант пускане на друг кабел.Добре,но от къде...Това е въпросът.
                Няма проблеми, въпроса беше да си свършиш гъдела все пак......Буксата е със синьо гумено уплътнение, с големината на тия за перките, и на снимката е тая най вдясно от снопа дето идва по левия рог......даже мисля че кабелите бяха тъмносин и черен....
                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                X